Teamudvikling, der lykkes, så I undgår at gå i ”plejer-fælden”. Styrk kompetence, trivsel og produktivitet – det er værdigivende og resultatskabende for hele organisationen.

Et stærkt og velfungerende team spiller en afgørende rolle i organisationen

Ifølge Simon Senek er et team ikke bare en gruppe af mennesker, der arbejder sammen. Et team er en gruppe af mennesker, der har tillid til hinanden.
Et stærkt og velfungerende team har stor organisatorisk forståelse og består af kompetence medarbejdere, der stortrives og er produktive. Sådan et team er værdigivende i hele organisationen og bidrager til, at organisationen når de strategiske mål og resultater.
Medarbejdere i et stærkt og velfungerende team kalder vi i Trejst Kompagniet for arbejdsdagens helte.
Du skal vælge et teamudviklingsforløb hos Trejst Kompagniet med Sarah Svanberg, hvis du er leder af en administrativ funktion/stab og ikke selv er klædt på til at planlægge, strukturere og gennemføre et vellykket forløb, og at du samtidig vurderer, at hjælp fra en erfaren og faglig dygtig udviklingskonsulent vil bidrage til, at dit team kan udvikle sig til at blive arbejdsdagens helte.

Hvis du i stedet har brug for hjælp til at udvikle dit eget lederskab kan du læse mere her.

Når vi i Trejst Kompagniet arbejder med teamudvikling, tager vi udgangspunkt i virksomhedens ”hvorfor”. Der er grundlæggende to formål med, at medarbejderne er ansat: de skal være værdigivende og resultatskabende.

Hvordan bliver teamet så det? 

Det gør det ved at styrke kompetence, trivsel og produktivitet.

Men hvad skal det så gøre, for at styrke kompetence, trivsel og produktivitet?

 

Helt konkret arbejder vi i Trejst Kompagniet med 5 indsatser:

Sejre. At sætte strategiske mål, nå dem og selvfølgelig huske at fejre det. At bruge virksomhedens værdigrundlag aktivt for at styrke og udvikle teamet.

Smil. At have fokus på teamets trivsel og iværksætte indsatser, der øver trivslen

Samhørighed. At supplere hinandens kompetencer, så alle teamroller- og opgaver udføres på bedste vis.

Sårbarhed. At bidrage med at udvikle kollegaernes kompetencer og støtte hinanden, når noget er svært eller livet ikke er, som man har bestilt det.

Sproget. At have en teamkultur, der bidrager til det positive fællesskab og løfter teamet til nye højder som arbejdsdagens helte.

Sårbarhed Sproget Smil

TEAM UP

Bliv klædt godt på, så du er i stand til at planlægge, strukturere og gennemføre et udviklingsforløb for dit team, der lykkes, uden at teamet går i ”plejer-fælden”. Et 6 ugers forløb med online undervisning kombineret med 1:1 sparring. Undervisning, der passer ind i en travl kalender.
For dig som leder, der ved, at fremtiden for dit team bringer nye opgaver, nye måder at løse opgaverne på eller ændringer i, hvor mange medarbejdere, teamet består af.

TEAM UDVIKL

Et forløb med Sarah Svanberg som erfaren og faglig dygtig ekstern facilitator, der har til formål at udvikle teamet til arbejdsdagens helte.
Forløbet tilrettelægges, så det indeholder de indsatser, hvor teamet ikke fungerer optimalt i dag, eller hvor teamet ikke er klædt godt nok på i forhold til at være værdigivende eller bidrage til, at virksomheden når de strategiske mål.
Forløbet kan strække sig over 3, 6 eller 12 måneder.
For teams, som står over for nogle udfordringer og/eller forandringer, og du vurderer, at det vil være værdigivende og resultatskabende med et forløb, der faciliteres af en ekstern konsulent.

Foredrag / workshop

Vælg et fagligt, motiverende, inddragende og nærværende foredrag med Sarah Svanberg, så I kommer godt i gang med teamudvikling. Foredraget indeholder konkrete redskaber, som I kan tage med og bruge i jeres arbejdsdag med det samme.
Et foredrag kan suppleres med en efterfølgende workshop, hvor I med hjælp fra Sarah Svanberg som facilitator fastsætter mål og indsatser.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Trejst Kompagniet kan gøre dig og dit team værdigivende og resultatskabende som arbejdsdagens helte, så lad os tage en uforpligtende snak uden beregning.

Andre fortæller om Sarah Svanberg og Trejst Kompagniet

Jeg kender Sarah som en dygtig, kompetent og professionel samarbejdspartner. Hendes evne til at vende ting på hovedet, systematisere og kategorisere – er unik!
Hun besidder en skæv og til tider mystisk humor – som hun formår at bruge konstruktivt i hendes relationelle arbejde med medarbejdere og kollegaer.
Under hendes ledelse har jeg oplevet en afdeling, som har været garant for udvikling, ansvar og initiativ – egenskaber som hendes medarbejdere har vist under Sarahs ledelse. Evnen til at få det bedste frem i en medarbejdergruppe – besidder Sarah.

”Sarah er en levende, inspirerende og powerfuld kvinde, som formår at få alle med og se alle i øjenhøjde. Hendes entusiasme smitter og tager alle med.
Hun spiller alle gode og ser alt det positive i både situationer, mennesker og relationer. Endvidere er Sarah meget kompetent og sætter sig grundigt ind i tingene og ser muligheder i alt.”

”Sarah er fagligt meget dygtig og engageret i sit arbejde og god til at højne andre, både fagligt og personligt. Sarah er initiativrig og en meget iderig person, både på det seriøse område men bestemt også når det gælder det mere humoristiske. Sarah er øjenhøjde (ligeværdig) med dem, hun arbejder med, hvilket er en stor egenskab at besidde.”