Tilbage til Om Trejst

Ved at styrke kompetence, trivsel og produktivitet bliver du og dit team værdigivende og resultatskabende for virksomheden. Det gør jer til arbejdsdagens helte.

At være leder eller medarbejder i en administrativ funktion/stab skiller sig ud fra øvrige afdelinger.

Det er i høj grad en understøttende og tværgående funktion, hvis værdi og resultater kan være svære at måle. Nogle af de opgaver, der udføres, sker som følge af lovgivning på området.

Kendetegnende for medarbejdere i administrative funktioner/stabe er, at de er yderst servicemindede, faglig dygtige og loyale i forhold til virksomhedens politikker. Det kan måske være lidt sværere som medarbejder at se sine opgaver bidrage til virksomhedens kerneopgave og strategi.

Sværere måske – men ikke umuligt. Arbejdsdagens helte er klædt godt på og har en stor organisatorisk forståelse. Det er medarbejdere, der ikke har brug for at gøre et stort væsen af sig, men på naturlig vis får samlet trådene og udført opgaverne på en måde, der er værdigivende i resten af organisationen. Det er medarbejdere, hvis indsatser bidrager til, at virksomheden skaber resultater og når de strategiske mål. Det er det, der gør en stor og uundværlig forskel for virksomheden, og som gør disse medarbejdere til arbejdsdagens helte.

2021 dedikerer vi i Trejst Kompagniet til at blive året, hvor Arbejdsdagens Helte bliver kendt og anerkendt i danske virksomheder

I resten af 2021 finder vi et team, der har ydet en særlig og uundværlig indsats. Det team kårer vi til Arbejdsdagens Helte, som fejres med anerkendelse i form af et diplom og en æske chokolade fra Aalborg Chokoladen.

DU kan hjælpe os med at finde et team, som har fortjent at blive anerkendt som Arbejdsdagens Helte.

Et team med Arbejdsdagens Helte  gør en stor indsats for at:

• Bruge hinandens styrker og spille hinanden gode

• Hjælpe hinanden til at blive endnu bedre 

• Skabe en god trivsel, som smitter i resten af organisationen

• Bidrage med en teamkultur, der gør, at man taler med hinanden og ikke om hinanden

• Nå virksomhedens strategiske mål

• Være rollemodel for hinanden og andre i organisationenTilmeld et team