1:1 SPARRING

​1:1 sparring hos Trejst Kompagniet er individuelt og tager udgangspunkt i din eget personlige og faglige lederskab. Samtidig tager det fat i dine ønsker, behov og udfordringer. Forløbet henvender sig til dig som leder, der har nogle års erfaring med ledelse, men som mangler inspiration, indspark og uvildig sparring.

Måske står du alene med udvikling, afvikling, organisationsændringer eller andre store forandringer. Eller måske har du ikke helt fundet formlen på at skabe resultater og samtidig være den tilgængelige, empatiske og motiverende leder. Måske leder du efter en balance i dit lederskab eller mellem arbejdsliv og privatliv.

Uanset hvad, så har du en vilje og lyst til at udvikle dit lederskab. Stå stærkere som leder. Vi mødes i et trygt, tillidsfuldt og fagligt rum med fælles formål; din udvikling. Med Sarah som følger på din ledelsesrejse får du en empatisk, inspirerende og kompetent sparringspartner og mentor. Du kan læse mere om Sarah her>

​1:1 sparring er individuelt og vil variere i tid og antal møder alt afhængig af dine ønsker og behov. Dog vil forløbet som udgangspunkt blive aftalt fra start. Ved hvert møde får du konkrete handlingsplaner med understøttende værktøjer, du skal arbejde med til næste møde.

Pris:

Da det er individuelle forløb, er der ikke fast pris på mentorforløb.

Priseksempel: Forløb med 6 møder á 1½ times varighed: 9.995 kr. eksklusiv moms og evt. omkostninger til transport.

Praktisk:

​Møderne finder sted på Trejst Kompagniets kontor i Aalborg, eller et sted, du vælger. Det afgørende er, at rammerne er trygge og optimale i forhold til at sikre dig den bedste udvikling.

Professionelt samarbejde


Samarbejdspartner

Tak for det rigtig gode professionelle samarbejde vi har haft. Når der skrives professionelle, så bliver man lidt upersonlig - dertil vil jeg sige: Det er ikke muligt, for med dig vil man blive personlig uanset hvad. Med dit smittende positive syn, glæde og udstråling, sa så føler jeg mig som en meget personlig ven, når vi samarbejder om nok så alvorlige evner.

Sarah mestrer at være professionel på en meget afslappet måde. Sarah er meget professionel også på en humoristisk måde. Jeg har stor tillid til Sarah, hvad vi har talt om kommer ikke videre.