Bliv klædt på, så du står stærkt i dit lederskab. Det er værdigivende og resultatskabende for hele organisationen.

Din opgave som leder af en administrativ funktion/stab er at skabe resultater via og sammen med andre

Du og dine medarbejdere bliver målt på de resultater, I skaber, selvom det måske er sværere at måle end and i andre afdelinger. En præmis for mange organisationer i årene, der kommer, er en forventning om, at I som team skal skabe bedre og flere resultater – måske endda med færre medarbejdere.

Som leder er du derfor tiltænkt en vigtig rolle, både i din organisation og i forhold til dine medarbejdere. At være en leder er en spændende, men måske også til tider udfordrende opgave. 

I Trejst Kompagniet vil vi gøre alt hvad vi kan for at klæde dig godt og trygt på som leder. Både fagligt og personligt, så du kan gøre en stor forskel. For dig selv, dine medarbejdere og organisationen.

​Du skal vælge et lederudviklingsforløb hos Trejst Kompagniet med Sarah Svanberg hvis du har lysten og viljen til at udvikle dig, men samtidig godt kan bruge en, som trygt vil følge dig på vej.

“At man, når det i sandhed skal lykkes en at føre et menneske hen til et bestemt sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er, og begynde der.” S. Kierkegaard.

I Trejst Kompagniet arbejder vi på at udvikle og styrke et eller flere områder i dit LEDERSKAB. Vi tager udgangspunkt i din nuværende situation som leder, dine muligheder og udfordringer. De områder, vi arbejder med, er:

Følgeskab. Dit personlige lederskab

Fællesskab. Ledelse og udvikling af team

Medlemskab Ledelse og udvikling af medarbejder

Ejerskab. Dig som leder i organisationen

LEDERSKAB

Bliv klædt godt på som ny leder. Et 3 måneders forløb med online undervisning kombineret med løbende 1:1 sparring. Få teorierne fra bøgerne og tavlen godt ud at leve i praksis. Undervisning, der passer ind i en travl kalender. 

For dig som ny leder i en administrativ funktion/stab eller dig, som ønsker at udvikle dit lederskab.  

LEDERUDVIKL

Bliv klædt godt på som leder på de områder, du er udfordret på.
Forløbet er et individuelt tilrettelagt forløb, der tager fat i de emner, du selv ønsker – de områder, hvor du er mest udfordret på.
Forløbet kan strække sig over 3, 6 eller 12 måneder.
For dig som leder, uanset om du er ny leder eller har været leder i mange år. Du, dit team og/eller organisationen står over for nogle udfordringer, hvor du på nuværende tidspunkt mangler kompetencer eller erfaring til at løse på tilfredsstillende vis.

Sparring

Sæt dit faglige og personlige lederskab i spil og få sparring/coaching til at komme godt videre med din lederudvikling.
For dig som leder, uanset hvor du er på din lederrejse, som kan se det værdigivende og resultatskabende af 1:1 samtaler og en sparringspartner til at følge dig trygt og godt på vej.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Trejst Kompagniet kan gøre dig og dit team værdigivende og resultatskabende som arbejdsdagens helte, så lad os tage en uforpligtende snak uden beregning.

Hvad siger samarbejds-partnerne?

”Du er så dygtig – både fagligt og personligt, du har været guld værd. Jeg beundrer dig virkelig, og du kan tro at du giver mig en masse gå på mod – hvilket betyder så meget for mig! Jeg har altid følt en tryghed i dig. Bare på så kort tid – har du lært mig så meget uden du ved det! Med at undre sig, med at udvikle sig, med at tænke på at komme ud af sin komfortzone og bare tro på sig selv!”

”Tak for det rigtig gode professionelle samarbejde, vi har haft. Når der skrives professionelle, så bliver man lidt upersonlig – dertil vil jeg sig: Det er ikke muligt, for med dig vil man blive personlig uanset hvad. Med dit smittende positive syn, glæde og udstråling, ja så føler jeg mig som en meget personlig ven, når vi samarbejder om nok så alvorlige emner. Sarah mestrer at være professionel på en meget afslappet måde. Jeg har stor tillid til Sarah.”

”Vi har skullet bestige nogle bjerge sammen, og jeg er glad for, at Sarah har være med til at skubbe på, så vi kunne nå toppen og komme ned på den anden side.”