DIG SOM LEDER

​Som leder er du tiltænkt en vigtig rolle i din organisation og over for dine medarbejdere. At være en leder er en spændende, men måske også til tider udfordrende opgave. Trejst Kompagniet klæder dig på som leder. Faglig og personlig udvikling, der gør en forskel. For dig, dine medarbejdere og organisationen.

​Du vælger et forløb hos Trejst Kompagniet med Sarah Svanberg fordi du har lysten og viljen til at udvikle dig, men kan samtidig godt bruge en, som trygt følger dig på vej.

"At man, når det i sandhed skal lykkes en at føre et menneske hen til et bestemt sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er, og begynde der." S. Kierkegaard.

LEDER SKAB

Bliv klædt på som leder. Et online forløb for dig som ny leder, der samtidig indeholder løbende individuel sparring. Teoretisk og praktisk med værktøjer - alt, hvad du har brug for som ny leder.                 

Læs mere her >

​TEAM UDVIKLING

(for leder)
Et online forløb, der klæder dig på til at planlægge, strukturere og implementere udvikling i dit team. TEAM UDVIKLING sikrer teamet et solidt fundament for den fortsatte udvikling som velfungerende team.

Læs mere her >

​MENTOR

For dig som leder, der, uanset hvor du er på din lederrejse, godt kan bruge en mentor eller sparringspartner til at følge dig videre på vej. Vi er sammen undersøgende på såvel dit personlige og faglige lederskab.

Læs mere her >