Som leder har du et stort ansvar.

 

Et stærkt LEDERSKAB sikrer dig et solidt fundament for at lykkes som leder.

Din opgave som leder er at skabe resultater via og sammen med andre – det kan du, når du er klædt godt på til LEDERSKAB.

Lige nu er der gode muligheder for at få tilskud til kompetenceudvikling til dig og/eller dine medarbejdere. Vi hjælper dig gerne med at udfylde ansøgning, så kan du bruge tid på at udvikle dit LEDERSKAB i stedet.

Du og dine medarbejdere bliver målt på den værdi, I giver i virksomheden og de resultater, I skaber. En præmis for mange organisationer i årene, der kommer, er en forventning om, at I som team skal skabe bedre og flere resultater – måske endda med færre medarbejdere. Som leder er du derfor tiltænkt en vigtig rolle, både i din organisation og i forhold til dine medarbejdere.

At være leder er en spændende, men måske også til tider udfordrende opgave. Du har sikkert en solid faglig viden og personlige kompetencer, som har banet vejen for, at du blev leder. I de fleste tilfælde er det ikke nok til at sikre, at du lever op til medarbejdernes, organisationens og egne forventninger til, hvordan du opfylder det ansvar og de forpligtelser, der ligger i at være leder.

 • Hvordan bidrager du til at udvikle organisationen?
 • Hvordan arbejder du med, og sørger for at få strategien forankret i afdelingen?
 • Hvordan hjælper du med at udvikle det fælles lederteam?
 • Hvordan forholder du dig og forankrer beslutninger, du ikke er enig i?
 • Hvordan udvikler du dit eget personlige lederskab?
 • Hvordan hjælper du med til at gøre virksomheden til en attraktiv arbejdsplads?
 • Hvordan tiltrækker, motiverer, udvikler og fastholder du de dygtigste medarbejdere?
 • Hvordan løses konflikter mellem medarbejdere
 • Hvordan holder du en svær samtale

Det er altså lige fra de lavpraktiske opgaver i driftsledelse, dit ansvar og dine forpligtelser som leder og til hvordan du sammen med hhv. dine medarbejdere og de øvrige ledere sikrer, at virksomheden når de strategiske mål og den langsigtede succes.

Trejst Kompagniet som din professionelle udviklings- og sparringspartner

I Trejst Kompagniet vil vi gøre alt hvad vi kan for at klæde dig godt og trygt på inden for LEDERSKAB. Både fagligt og personligt, så du kan gøre en stor forskel. For dig selv, dine medarbejdere og organisationen. I Trejst Kompagniet arbejder vi på at udvikle og styrke et eller flere områder i dit LEDERSKAB. Vi tager udgangspunkt i din nuværende situation som leder, dine muligheder og udfordringer. De områder, vi arbejder med, er:

 • Ejerskabat lede organisationen og udvikle forretningen
 • Følgeskab – at stå stærkt i og udvikle dit personlige lederskab
 • Fællesskab – at lede og udvikle team
 • Medlemskabat lede og udvikle medarbejder

Du skal vælge et lederudviklingsforløb hos Trejst Kompagniet med Sarah Svanberg, hvis du har lysten og viljen til at udvikle dig, men samtidig godt kan bruge en stærk faglig og personlig ledelsesmæssig profil, som sørger for at klæde dig godt på til LEDERSKAB.

Har du specifikt brug for hjælp til udvikling af dine medarbejdere, så læs mere her.

Trejst Kompagniet som din professionelle samarbejdspartner inden for LEDERSKAB, HR og økonomi

Tid er penge… og i mange tilfælde en knap faktor. Nogle situationer kan du som leder forudsige, men andre kan du ikke. Hvis du kommer i den situation, at du i en periode mangler hænder til at udføre nogle konkrete opgaver, så kan vi tilbyde vores hjælp inden for LEDERSKAB, HR og økonomi efter nærmere aftale.

Vi ved, hvad vi kan – og også hvad vi ikke kan. Rækker vores faglighed og kompetencer ikke til opgaven eller jeres behov, så har vi allieret os med super kompetente samarbejdspartnere inden for specifikke områder.

 

STÆRKT LEDERSKAB

Bliv klædt godt på til et stærkt LEDERSKAB. Et udviklingsforløb specifikt til dig, der er ny leder – eller dig, der gerne vil udvikle dit LEDERSKAB. Et forløb, der lærer dig at lede og udvikle medarbejderne, virksomheden og dig selv. Bliv en kompetent og vellidt leder. Et forløb med løbende professionel og værdigivende 1:1 sparring om lige præcis dine muligheder og/eller udfordringer. Et stærkt LEDERSKAB får dig til at lykkes som leder.

LEDERUDVIKL

Bliv klædt godt på som leder på områder, du er udfordret på. Vi tilrettelægger forløbet sammen ud fra de områder, du har behov for – de områder, hvor du er mest udfordret på. Et forløb kan strække sig over 3, 6 eller 12 måneder. For dig som leder, uanset om du er ny leder eller har været leder i mange år. Du, dit team og/eller organisationen står over for nogle udfordringer, hvor du på nuværende tidspunkt mangler kompetencer eller erfaring til at løse på tilfredsstillende vis.

LEDERSPARRING

Sæt dit faglige og personlige lederskab i spil og få sparring/coaching til at komme godt videre med din lederudvikling. For dig som leder, uanset hvor du er på din lederrejse, som kan se det værdigivende og resultatskabende af 1:1 samtaler og en sparringspartner til at følge dig trygt og godt på vej.

Hvis du vil være en af de ledere, der får succes med ledelse og udvikling, så kontakt os endelig. Vi fortæller gerne, hvordan Trejst Kompagniet kan gøre dig og dit team værdigivende og resultatskabende for organisationen som arbejdsdagens helte. Når du henvender dig, så tager vi en uforpligtende snak uden beregning.

Hvad siger samarbejdspartnerne?

”Du er så dygtig – både fagligt og personligt, du har været guld værd. Jeg beundrer dig virkelig, og du kan tro at du giver mig en masse gå på mod – hvilket betyder så meget for mig! Jeg har altid følt en tryghed i dig. Bare på så kort tid – har du lært mig så meget uden du ved det! Med at undre sig, med at udvikle sig, med at tænke på at komme ud af sin komfortzone og bare tro på sig selv!”

”Tak for det rigtig gode professionelle samarbejde, vi har haft. Når der skrives professionelle, så bliver man lidt upersonlig – dertil vil jeg sig: Det er ikke muligt, for med dig vil man blive personlig uanset hvad. Med dit smittende positive syn, glæde og udstråling, ja så føler jeg mig som en meget personlig ven, når vi samarbejder om nok så alvorlige emner. Sarah mestrer at være professionel på en meget afslappet måde. Jeg har stor tillid til Sarah.”

”Vi har skullet bestige nogle bjerge sammen, og jeg er glad for, at Sarah har være med til at skubbe på, så vi kunne nå toppen og komme ned på den anden side.”