FOREDRAG OG WORKSHOPS

Foredrag

Alle foredrag inddrager jeres praksis undervejs, så I bagefter er klar til at omsætte ny viden og indsigter til handling. Som foredragsholder er Sarah inspirerende, nærværende og empatisk og på samme tid også livlig og humørfyldt.

Et foredrag varer to timer inklusiv praktiske øvelser og pause undervejs.

Pris for et foredrag er 8.000,- kr. eksklusiv moms og evt. omkostninger til transport.

Trejst

Trivsel og gejst i arbejdslivet. Hvordan skaber organisationen de bedst mulige rammer og forudsætninger for at blive en god arbejdsplads? Og hvordan kan medarbejderne bidrage?

​Plejer

​Hvad skal I som organisation pleje i en tid med forandring, frem for at gøre som I plejer? Sarah byder ind med erfaring fra ejendoms-investeringsbranchen i finanskrisetiden samt uddannelsessektoren i en tid med reformer og omprioriteringsbidrag.

​Værdi

​Hvad kan virksomhedskultur og værdier tilføre jeres organisation, på godt og ondt? Hvad skal der til for at få citaterne på plakaterne ud at leve? Hvad er det værd at være "I" som organisation? Hvad kan organisationen gøre, og hvad kan du som medarbejder gøre for at være med til at gøre en forskel?

​Workshops

​Workshops afholdes med udgangspunkt i et af de ovenfor nævnte foredrag eller et tema, der er aktuelt for jeres organisation. Sarah er erfaren procesfacilitator, som trygt guider jer gennem dagen.

Når I bruger en ekstern procesfacilitator, skaber I en professionel ramme, og så kan I fokusere på det, det handler om. At arbejde konstruktivt med det, der er aktuelt i jeres organisation gør, at I skaber et fælles fundament som gør jer klar til implementering. Det sikrer en fælles forståelse og engagement.​

​Pris for en halvdagsworkshop (inklusiv foredrag) er 13.000,- kr. eksklusiv moms og evt. omkostninger til transport.

Pris for en heldagsworkshop (inklusiv foredrag) er 18.000,- kr. eksklusiv moms og evt. omkostninger til transport.

Sarah som facilitator


Business Support Manager

Målet med dagen var at lære hinandens styrker og svagheder at kende for at kunne udnytte ressourcerne optimalt i teamet og at identificere områder, hvor vi kunne forbedre os Det var en øjenåbner, at de profiler, der blev udarbejdet på baggrund af et kort spørgeskema, var så spot-on!

Vi lærte virkelig noget om os selv og hinanden gennem profilerne og de opgaver vi blev stillet overfor i løbet af dagen, som vi kan drage nytte af fremadrettet - både personligt og fagligt. Trejst kan absolut anbefales til team building og Sarah som facilitator er meget kompetent og empatisk.

​Skriv eller ring

​Har du spørgsmål eller interesseret i at vide mere, er du velkommen til at skrive til mig her eller kontakte mig på telefon 25 64 32 72.​