Se Cookies- og privatlivspolitik nedenfor.



Cookies- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden. Du bør slette dine cookies, hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger. I det nedenstående har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og til hvilke formål.

Cookies

Websitet anvender cookies. Cookies er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookier, risikerer du, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger
Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, køber et online kursus eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

• Tekniske oplysninger om din computer/tablet/mobil

• Dit IP-nummer

• Geografisk placering

• Hvilke sider, du klikker på (dine interesser i forhold til vores virksomhed)

I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden:

• Navn

• Telefonnummer

• E-mail

• Og eventuel andre oplysninger, hvis det fremgår

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger bliver alene anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne anvendes til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, du har efterspurgt. Det kan f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode og opbevaring

Hvis du har accepteret, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve m.v., behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dig hos os, indtil det ikke længere er relevant. Der vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Videregivelse af oplysninger

Data om dig, din brug af websitet og hvad du evt. klikker på, videregives ikke til tredjepart.

Vi kan benytte tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@trejstkompagniet.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, https://www.datatilsynet.dk/.

Ønsker du ikke længere, vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kontakt@trejstkompagniet.dk.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Trejst Kompagniet

Østre Allé 102

4. sal, kontor C05

9000 Aalborg

CVR nr. 39777959

E-mail: kontakt@trejstkompagniet.dk